Miten voisin ilahduttaa äitiä, isoäitiä tai puolisoa, jolla on jo riittävän monta yöpaitaa? Mitä jos kertoisit laulun sanoin, kuinka paljon hän sinulle merkitsee? Varaathan pikaisesti henkilökohtaisen laulutervehdyksesi InterCantosta!

Laulu tai laulut esitetään haluamassasi paikassa tiettynä kellonaikana, vaikkapa äitienpäiväkahvien yhteydessä olohuoneessanne, ulko-ovella tai palvelukodissa vuoteen ääressä. Ohjelmistossamme on valittuna monia äitienpäivään sopivia kappaleita tai voimme esittää jonkin muun hänen lempilaulunsa.

Tervehdyksen tuovat InterCanton ammattitaitoiset laulajat toiveesi mukaan. Esiintyjinä ovat tänä vuonna mm. Heini Dahlroos, Julius Martikainen ja Jasper Leppänen sekä tarvittaessa joukko muita osaavia taiteilijoita. Esitykset ovat mahdollisia äitienpäiväviikonloppuna 13.-14.5 sekä lauantaina että sunnuntaina.

Asutko kaukana tai et pääse muuten paikalle? Ei hätää! Voimme viedä laulun ohessa kortin, kukkia tai suklaarasian puolestasi! Laulutervehdys voidaan toteuttaa myös sähköisenä videotervehdyksenä.

Hinnat live-esityksissä alk. 150€ Tampereella, videotervehdykset alk. 100€. Kysy meiltä tarjouksemme!

Lisää lauluesityksistä yleisesti voitte lukea Ohjelmatoimisto-sivulta Canto Piccolo -osiosta!

Muutamia erityisesti teemaltaan äitienpäivään sopivia lauluja:
-Perinteisiä lauluja: Äideistä parhain, Äidin sydän (Georg Ots), Mamma/Äiti (Pavarotti/Virtuoso), Äiti pien (Mauno Kuusisto), Orvokkeja äidille (Metrotytöt ja Katri Helena), Lapinäidin kehtolaulu
– Uudempia lauluja: Äiti (Sirkesalo), Ihan helmi (Robin)


Osallistu Facebook-arvontaamme täällä.