Jouluaaton arvonta

 

***Arvonta on suoritettu 2.1.2018 ja voittaja on Piia Pirinen. Lämpimät onnittelut voittajalle ja suuret kiitokset kaikille osallistuneille! ***

 

Jouluyllätyksenä arvomme 200€ arvosta live-musiikkia. Lahjakortin voi käyttää musiikkiesityksiin, jossa esiintyjänä on mukana InterCanton omistaja, laulaja Heini Dahlroos. Kyseessä voi olla vaikkapa perhejuhlat, yritystilaisuus tai ihan vain ”kiitos” laulun sävelin omalle rakkaalle tai läheiselle ystävälle.

Lahjakortti on voimassa (1) vuoden, ja sen arvolla saa vaikkapa Heinin vierailemaan juhlissa laulamassa toivotun kappaleen, jossa laulaja säestää itseään pianolla. Halutessasi voit yksinkertaistaa tai laajentaa esitystä muilla muusikoilla tai lisäkappaleilla, ja pyytää meidät kauemmaskin Tampereelta/Kiikoisista mahdollisia matkakuluja vastaan. Lisätietoa erilaisista musiikkiesityksistä löydät Ohjelmatoimisto-sivulta.

Lahjakortin esityksen voit myös lahjoittaa eteenpäin ystävällesi tai vaikkapa palvelutaloon.

Arvonta suoritetaan joululoman jälkeen ti 2.1.2018. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla ja lisäksi nimet julkaistaan verkkosivuilla sekä arvonnan Facebook-julkaisussa.

Osallistut kilpailuun täyttämällä alla olevan arvontalomakkeen!

12 + 11 =

Joululoma

Laulustudio ja ohjelmatoimisto on joululomalla 22.12.2017-1.1.2018. Vuoden alussa aloitamme levänneinä kevätkauden, ja luvassa on uusia palveluita laulustudion asiakkaille. Myös ohjelmatoimistomme laajenee!

Ohjelmatoimistossa vastaamme kiireellisiin yhteydenottoihin tilaisuuksien 27.12-14.1.2017 osalta noin vuorokauden kuluessa. Lähetäthän meille sähköpostia, viestin tai jätä ystävällisesti vastaajaamme viestin.

 

InterCanton omistajan jouluterveiset

”Tänä vuonna olen saanut oppia paljon uutta ja kohdata monia mielenkiintoisia ihmisiä. Vuoden alussa sain yrittäjäopintoni päätökseen ja tein rohkean päätöksen ryhtyä yrittäjäksi. Kaiken lisäksi päätin harpata suoraan muutaman portaan ylitse osakeyhtiön omistajaksi ja ohjelmatoimistoyrittäjäksi sen sijaan, että olisin pienimuotoisesti elinkeinonharjoittajana vain esiintynyt itse ja pitänyt laulutunteja. Toiminta on lähtenyt mukavasti käyntiin, mutta vielä on lukuisia suunnittelemiani asioita toteutettavana, ja toivon toiminnan laajentuvan jo heti alkuvuodesta 2018. Monien laulajien ja muusikoiden kanssa olemme jo sopineetkin yhteistyöstä. Kaikkea jännittävää on siis tulossa!

Olen kovin kiitollinen jokaisesta asiakkaastani, jonka olen saanut kuluneen vuoden aikana kohdata. On upeaa tutustua uusiin ihmisiin, ja parhaassa tapauksessa saada jopa olla avuksi heille. Vaikka tänä vuonna on juhlittu satavuotiasta Suomea monien kauniiden suomalaisten joululaulujen lisäksi minulle joulumielen tuo Lumiukko-piirroselokuvan tunnussävelmä ”Walking in the air”, joka on lapsuudestani asti esitetty joka jouluaatto televisiossa ennen joulurauhan julistusta. Siispä saatte kuulla 21.12.2017 Tampereella videoimani version tästä kappaleesta.”

Sydämellinen kiitos vuodesta 2017 ja rauhaisaa joulun aikaa! Onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta 2018!

 

Toivottavat:

Heini sekä Laulustudion maskotit,

Professori Tuuling Khar Sibylla (Sikke) ja harjoitteleva virkakoira Tor Oskan Shalina (Salli)