Mitä antaisin lahjaksi läheiselleni? Miten toivottaisin hyvää joulua tänä vuonna?

InterCantosta löydätte erilaiset elämykselliset joululahjat luomaan joulutunnelmaa ja painoksi pukinpussiin!

 

Arvonnat adventteina

InterCanto haluaa lähettää hyvää joulumieltä matkaan mm. arpomalla. Järjestämme jouluisen arvonnan Facebookissa jokaisena adventtisunnuntaina, jolloin julkistamme arvottavat palvelut ja avaamme kilpailun. Arvonta tapahtuu aina seuraavan viikon tiistaina, jolloin ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti ja kerromme nimen myös Facebookissa.

Voitte osallistua kilpailuihin Ohjelmatoimisto ja laulustudio InterCanto Oyn Facebook-sivulla osoitteessa: https://www.facebook.com/intercantotampere/.

Mikäli ette käytä Facebookia, mutta haluaisitte osallistua kilpailuun, lähetä meille viesti ”Osallistuminen arvontaan” osoitteeseen heini.dahlroos (at) intercanto.fi tai käytä verkkosivujen yhteydenottolomaketta.

 

Lahjakortit laulustudioon

Ehkä läheisissänne on joku, joka on pitkään halunnut kokeilla laulutunneilla käymistä. Tuntien aloittamiseen ei tarvita minkäänlaisia ennakkotietoja tai taitoja. Ensimmäisellä tutustumistunnilla keskustelemme yhdessä laulajan tavoitteista ja tutkimme, mitä niiden tavoittamiseen tarvittaisiin. Kaikki voivat oppia laulamaan, mutta toisilla se vaatii enemmän ohjattua opastusta ja harjoittelua.

Jo aiemmin musiikkia ja laulua harrastaneille edistyneemmille laulajille lahjakortti tunneille on kiva mahdollisuus päästä haastamaan itsensä ammattilaisen avulla! Tunneilla voidaan hioa tekniikkaa, pähkäillä tulkintaa, selättää esiintymisjännitystä tai vaikka valmentautua laulukilpailuun.

Opetus on aina opettajansa näköistä, joten uudelta opettajalta löytyy aina mukavasti tuoretta näkökulmaa. Tunneilla toimii opettajana yrityksen omistaja Heini Dahlroos. Lisää hänestä ja mm. Heinin opetusfilofiasta voitte lukea verkkosivujen Laulustudio -osuudesta. Tunneille on mahdollista tulla Tampereelle tai Sastamalan Kiikoisiin. Lämpimästi tervetuloa!

 

Joulun lahjakorttitarjoukset: 
  • 1. tutustumistunti 40€ (35€*)
  • 1. tutustumistunti + 45 minuutin laulutunti 85€ (70€*)
  • 1. tutustumistunti + 2 krt 45 minuutin laulutunti 125€ (110€*)
*lahjakortin saaja tai ostaja on opiskelija, eläkeläinen, työtön

 

Kaikki tavanomaiset tunnit ja tuntipaketit ovat ostettavissa lahjakortteina edellä mainittujen lisäksi. Tonttu laskee myös näistä jouluhinnan! Otathan huomioon, että halutessasi lahjakortin postitse viimeinen postipäivä ennen joulua on 20.12! Sähköisesti toimitettuna (oma tulostus) viimeinen myyntipäivä on 23.12. Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta!

Joulutervehdys laulaen tai soittaen

Vanhanajan joululaulut palauttavat mieleen vaarin ja mummon lapsuusmuistot. Iloiset tonttulaulut piristävät lapsiperheen kiireistä arkea joulun alla. Mistä kappaleesta teidän joulunne alkaa?

InterCantosta voitte tilata joulukortin tai -lahjan sijasta aineettoman lahjan; toivottaa musiikin siivin oikein lämpöistä joulua läheisillenne tai vaikkapa yhteistyöyritykselle tai asiakkaille. Kaikenkokoiset esitykset ovat toteutettavissa yksilöllisesti toiveidenne mukaan yhdestä laulajasta/soittajasta ja yhden laulun esityksestä alkaen suurempiin kokonaisuuksiin. Voitte valita kappaleet kokonaan itse, pyytää meiltä ehdotuksia tai antaa lahjan saajan valita kappale muutamista vaihtoehdoista. Esittäjät ovat vankkoja musiikin ammattilaisia, jotka levittävät hyvää joulumieltä ilolla!

Joulun tarjoukset musiikkiesityksistä
  • Joulutervehdys a cappella (musiikkiesitys ”piccolo”) kotiovelle tai esimerkiksi palvelutaloon 130€ (+ mahdolliset matkakulut)
  • 2 * joulutervehdys a cappella samalla paikkakunnalla lähitunteina 230€
  • 3 * joulutervehdys a cappella jne. 300€

 

Lisälaulut 20€ kappale. Halutessanne toimitamme myös toivomanne kukkalähetyksen tai suklaakonvehteja joulutervehdyksen yhteydessä. Lisätietoa näistä saatte InterCantosta.

Varaattehan esitykset meiltä ajoissa, jotta käytettävissänne olisivat parhaat tekijät teidän esitykseenne ja ehdimme valmistautua huolellisesti! Maksutapoina yrityksessämme ovat käteismaksu (käteiskuitti) tai ennakkolasku.

 

Pyydäthän ystävällisesti tarjouksen meiltä personoidusta musiikkiesityksestä. Kontakteissamme on lukuisia eri soittajia ja laulajia, joista vain osa on mainittu verkkosivuillamme.

Mukavaa joulunodotusta!